KÖNYVEINK

BÁBOS KÖNYVEK

Itt beleolvashattok és megrendelhetitek a Babos Bábos Társulat által nagy sikerrel játszott Mit rejt a láda? című darabjának mesekönyvébe, Illetve a Molly és Milo, a két szeleburdi manó című könyvbe és az otthoni bábjátékról szóló Otthonos bábok - Bábos otthonok című hiánypótló könyvünkbe. Sünmama altatódala című könyvünk pedig a Bábos Mesekuckó sorozat első kis leporelloja.

MOLLY ÉS MILO, A KÉT SZELEBURDI MANÓ

 

Molly és Milo, a szeleburdi manók pont olyanok, mint két kis gyermek. Jót akarnak, mégis balul sikerül minden. Egyik kalandból a másikba keverednek, miközben alig haladnak feladataikkal. Jószándékúak, de a körülmények, no meg persze tudatlanságuk, kíváncsiságuk és szertelenségük újra és újra megtréfálják őket… De melyik gyermek nem kíváncsi? Ugye ismerős a helyzet?

A szerző gyermekei ihlették Molly és Milo kalandjait, akik szintén rengeteg ötlettől vezérelve indulnak neki egy egy rájuk szabott feladat megoldásának. Az út, amelyet ilyenkor bejárnak, közel sem mentes az akadályoktól, és sok tanulságot rejt.

A két kis manó történeteiből mi felnőttek is sokat tanulhatunk, és talán megértőbbek leszünk gyermekeinkhez a következő kalandjaik után.

SÜNMAMA ALTATÓDALA

Kapható a nagyobb könyvesboltokban (Líra, Libri, Két egér, Alexandra, Írok boltja) Megrendelhető az info@babosmesekucko.hu e-mail címen vagy közvetlenül a kiadótól is.

KATICAMESÉK - Petrőczi Éva:

 

Tudtad, hogy a Katicamesék-ből megtanulhatod, hogyan készíts otthon katicabogár bábokat, amelyekkel eljátszhatod ezt a két mesét? Ez a hasznos és kedves függelék Babos Eszter munkája, akit Bábos Mesekuckó-ja és a Babos Bábos Társulat révén országszerte ismernek.

 

 

Bábos Mesekuckó foglalkozások - jogtulajdonos: Babos Eszter

Minden jog fenntartva! 2016.